Skip to main content

Over mij

Over mij

Welkom op mijn website!

Het is fijn dat je een kijkje komt nemen.

Oog-en-blik fotografie is ontstaan met het idee dat oog en blik centraal mag staan. Elk persoon is mooi en uniek en dat wil ik graag fotograferen.

We laten eigenlijk te weinig foto’s maken van mooie momenten in ons leven.

Daarom wil ik jullie graag begeleiden in een aangename shoot of fotografeer ik jullie gebeurtenis met veel liefde. Zo zijn niet enkel de foto’s achteraf een mooie herinnering, maar denken jullie ook nog eens met plezier terug aan de fotoshoot.

Zelf woon ik in het mooie Hageland, in het dorp van Bekkevoort.

Graag tot binnenkort!

concert fotografie

Concerten en optredens

Muzikanten en zangers.... ze gaan op in hun moment. Ze schitteren voor hun publiek. Daar maak ik graag foto's van!

Zwangerschap & baby

Zwangerschap & baby

Proficiat! Een wondertje op komst! Het is zoveel leuker om jullie zwangerschap aan te kondigen met een foto. We gaan op pad bij jullie in de buurt of naar een locatie die jullie graag wensen.

f

Feest en evenementen

Hoera, het is feest! Alle redenen zijn goed om feest te vieren en daar horen foto’s bij! Achteraf krijg je een beeld hoe gezellig, grappig en misschien ook wel een beetje ontroerend het feest is geweest.

j

Huwelijk

Jullie zijn verloofd en dat is fantastisch nieuws! Het gaat een bijzondere dag worden en die zou ik graag met jullie willen mee beleven. Ik leg jullie mooiste, meest ontroerende en grappigste momenten met heel veel liefde vast.

uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie

We hebben graag herinneringen van alle gebeurtenissen in ons leven: zwangerschap, geboorte, doop, communie- lentefeest, huwelijk… maar van het verlies van een dierbare vergeten we vast te leggen… en dat is zo jammer.

communie en lentefeest

Communie en lentefeest

Je oogappel gaat binnenkort een mooie dag beleven. De outfit staat samen met je kind centraal en daar gaan we op locatie foto’s van maken.

Interesse?

Neem contact op!